Росица Арнаудова

Росица Арнаудова – Председател на ДСБ р-н Младост

За контакт:

  • email: mladost@dsb.bg
  • телефон: 0889567203
  • адрес на приемна: Клуб на ДСБ Младост
    Младост 1, Окръжна болница, до ресторант “”Шанхай”" (приемно време: Вторник и петък от 18.00 до 20.00ч.)Росица АрнаудоваБях в инициативния съвет за учредяването на ДСБ в Младост. Оттогава съм председател на организацията. Ние не сме много, но сме отговорни, запалени за идеята да работим за свободни, предприемчиви, образовани, морални граждани на силна и авторитетна България. Борим се да запазим гласовете на десните хора в Младост. На сбирките ни в партийния офис е шумно, дискутираме разпалено всяко събитие, винаги имаме позиция. С две думи, при нас е интересно и кипи живот. С удоволствие посрещаме всеки нов човек, който иска да сподели ценностите на Демократи за силна България.

Завършила съм СУ „Св. Климент Охридски, физика, специалност Радиофизика и електроника, специализация по програмиране на Асемблер и операционни системи в Будапеща, Унгария. Ползвам руски и английски.

Основният ми опит е в разработването и тестването на софтуер за медицинска апаратура, била съм научен сътрудник І ст., имам публикации в утвърдени световни издания и участия в научни конференции. Като управител на частна фирма имам богат опит в работа с хора и добри икономически познания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>